Qeveria ndryshon pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve

Qeveria e Kosovës ka shfuqizuar vendimin e nxjerrë në vitin 2017 nga kabineti qeveritar i Ramush Haradinajt për ndryshimin e pagave të gjyqtarëve dhe prokurorëve. Në mbledhjen e Qeverisë u miratua vendimi për ndryshimin dhe plotësimin e vendimit të ish-Qeverisë Haradinaj për rritjen e pagave të gjyqtarëve dhe prokurorëve. Qeveria ka shfuqizuar disa nene të … Vazhdoni me leximin e Qeveria ndryshon pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve