Qeveria pritet të shpallë konkurs për Master Planin për Kompleksin Memorial “Adem Jashari”

Qeveria e Kosovës, ka njoftuar se në mbledhjen e pestë të Komitetit Ndër-ministror për Kompleksin Memorial “Adem Jashari”, në Prekaz, i cili zgjati tre orë, u prezantua dhe u diskutuan rezultatet e hulumtimit shumë-sektorial për konceptin, vizionin dhe bazat e Master Planit për këtë kompleks, përgatitur nga komisioni i ekspertëve të formuar në fillim të … Vazhdoni me leximin e Qeveria pritet të shpallë konkurs për Master Planin për Kompleksin Memorial “Adem Jashari”