Qytetarë e biznese bëhen bashkë, për një orë mblidhen 147 mijë euro për të prekurit nga vërshimet

Vërshimet në Skënderaj

Për një orë janë mbledhur 147 mijë euro vetëm nga telefonatat e qytetarëve e bizneseve, që janë bërë pjesë e iniciativës për t’i ndihmuar familjet që pësuan nga vërshimet.

Ky organizim është duke u transmetuar në mediumin publik të Kosovës, ku janë mbledhur artistë e shumë figura të tjera nën moton “Bashkë ia dalim”.

Sipas kryetarëve të komunave të prekura nga vërshimet, dëmet janë të konsiderueshme dhe kalojnë shifrat e dhjetëra miliona eurove.

Disa komuna kanë hapur xhirollogari për shkak të gjendjes së rëndë të disa familjeve që janë dëmtuar nga vërshimet.

Organizimi në RTK po vazhdon ende, aty qytetarët mund të kontribuojnë deri sa të përfundojë mbrëmja humanitare.

Shija e redaktorit

“Komplot-i” nis të hënën në Televizionin Dukagjini

Rrëfimet për të djeshmen dhe të ardhmen, në formën e të vërtetave dhe gënjeshtrave, e mbështjellin shpesh njëra-tjetrën në botën në të cilën jetojmë. Pas...

“Do të doja të dielën të marshoja me ju, kriminelët...

Ish-Shefi i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, William Walker, ka thënë se do të donte të merrte pjesë në marshin e së dielës...

Certifikohen pjesëtarët e FSK-së për mbështetje me zjarr indirekt

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) ka certifikuar pjesëtarët për mbështetje me zjarr indirekt, të premten e 31 marsit. “Me qëllim të përgatitjes profesionale të...

Të fundit nga rubrika