Rama për sulmin e fuqishëm kibernetik: Është i organizuar nga një shtet

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, ka thënë se për të mbrojtur sistemin e-Albania ishte përfeshirë dhe Aleanca Veri Atlantike(NATO), sepse sulmi kishte qenë i sofistikuar. “Sulmi është i organizuar nga një shtet, është një shtet mbrapa këtij sulmi”, ka thënë Rama. Tutje ai ka thënë se Shqipëria  nuk është në gjendje që ta identifikojë se … Vazhdoni me leximin e Rama për sulmin e fuqishëm kibernetik: Është i organizuar nga një shtet