Rrjedhjet misterioze në tubacionet ruse të gazit

Vendet evropiane kanë bërë gara të martën për të hetuar rrjedhjet e pashpjegueshme në dy tubacionet e gazit rus që kalonin nën Detin Baltik pranë Suedisë dhe Danimarkës. Disa zyrtarë evropianë thanë se shkaku i mundshëm ishte sabotimi, ndërsa Rusia, e cila ndërtoi rrjetin, nuk e përjashtoi atë. Ministri norvegjez i Naftës dhe Energjisë, Terje … Vazhdoni me leximin e Rrjedhjet misterioze në tubacionet ruse të gazit