Seanca e Apelit për Gucatin e Haradinajn, më 1 dhe 2 dhjetor

Dhomat e Specializuara të Kosovës (DhSK) kanë bërë të ditur se seanca e Apelit për çështjen Gucatit dhe Haradinajt është caktuar më 1 dhe 2 dhjetor 2022. Sipas njoftimit të DhSK, kjo është caktuar nga Paneli i Gjykatës së Apelit, ndërsa rendi i ditës pritet të bëhet i ditur. Më 18 maj, Hysni Gucati e … Vazhdoni me leximin e Seanca e Apelit për Gucatin e Haradinajn, më 1 dhe 2 dhjetor