Shijo magjinë e Stambollit për vetëm 99 euro

Në përpjekje për të ofruar një eksperiencë të paharrueshme udhëtimi, Kompania Turistike Shpejtimi ka lansuar një ofertë të veçantë për udhëtimet drejt Stambollit për vetëm 99 euro.

Kjo paketë e veçantë përfshin një gamë të gjerë shërbimesh për të siguruar që udhëtimi juaj të jetë i paharrueshëm.

Çmimi prej 99 euro përfshin qëndrimin në Stamboll  2 netë dhe 3 ditë dhe të gjitha shërbimet e mëposhtme:

Transporti Kosovë-Stamboll-Kosovë me Autobus te Kompanisë Shpejtimi: Udhëtimi do të jetë i sigurt dhe i rehatshëm me autobusin e kompanisë, duke ju mundësuar të shijoni pamjet dhe relaksimin gjatë rrugës.

Akomodimi me mëngjes: Gjatë qëndrimit në Stamboll, pjesëmarrësit do të kenë akomodim në një hotel të përzgjedhur, duke përfshirë mengjesin për të filluar ditën me energji dhe entuziazëm.

Vizitat sipas agjendës: Programi i udhëtimit përfshin vizitat në disa nga atraksionet më të njohura të Stambollit. Disa prej këtyre përfshijnë vizitën në Taksim, Gata Tower, Dolmabahçe Palace,Grand Bazaar,Sultan Ahmet Mosque,Aya Sofia,Pierre Loti,Venecia Outlet dhe Aqua Florya.

Kjo është një mundësi e shkëlqyer për të eksploruar kulturën, historinë dhe bukuritë natyrore të Stambollit me një paketë të përshtatshme dhe të volitshme.

Nisjet për Stamboll realizohen çdo të enjte, kështu që të gjithë ata që janë të interesuar për këtë ofertë duhet të rezervojnë vendin e tyre me kohë. Për më shumë informacione dhe rezervime, mund të kontaktoni Kompaninë Turistike Shpejtimi në numrin e tyre të telefonit ose të vizitoni faqen e tyre në Facebook.

-Çmimi nuk përfshinë:

  • Lundrimin me anije në Bosfor (10€ për person)
  • Ngritja me teleferik ne Pier Loti (10€ për person)
  • Darka në mbremje me anijes (35€ për person)
  • Aquariumi Aqua Florya – (25€ për person)
  • Sigurimin shëndetësor i preferuar .

Rezervimi i obliguar:

049/44 128 437 (viber, whatsapp)

Bëni gati valixhet tuaja dhe përjetoni një udhëtim të paharrueshëm drejt Stambollit me Kompaninë Turistike Shpejtimi!

Të fundit nga rubrika