Sulmohet ekipi i “Kohës” në veri

Ekipi i gazetës "Koha" është sulmuar në veri derisa raportonte për zhvillimet në Zveçan. Protestuesit sulmuan veturën e ekipit duke hedhur gurë dhe duke thyer xhamat

Ekipi i mediumit “Koha” është sulmuar në veri, gjersa i njëjti ishte duke raportuar për zhvillimet në Zveçan.

Protestuesit e kanë sulmuar veturën në lëvizje të “KOHËS” duke hedhur gurë dhe duke ia thyer xhamat. Shoferi ka arritur të mbrohet, gjersa i njëjti nuk ka pësuar lëndime.

Shoferi ka vazhduar tutje dhe kur ka hasur në patrullën e Policisë së Kosovës, ku edhe ka pasur prani të mediave të tjera që janë interesuar për rastin, policët i kanë kërkuar që të largohet nga aty, duke mos u interesuar për gjendjen e tij dhe për atë që ka ndodhur, raporton KOHA.

Shija e redaktorit

Atiq nis procedurat për anëtarësimin e Mitrovicës së Veriut në...

Kryetari i Komunës së Mitrovicës së Veriut, Erden Atiq, i ka nisur procedurat për anëtarësimin në Asociaiconin e Komunave të Kosovës (AKK). Atiq ka kërkuar...

Apeli në Hagë rrit dënimet për dy bashkëpunëtorë të Millosheviqit

Gjyqtarët e apelit të OKB-së rritën ndjeshëm dënimet e dy bashkëpunëtorëve të ish-presidentit të Serbisë, Sllobodan Millosheviq, duke i konsideruar ata përgjegjës për përfshirje...

Raportimi nga veriu, gazetarët tregojnë eksperiencat e tyre në “Radar”

Raportimi nga e premtja në komunat në veri të vendit ishte një tjetër sfidë për gazetarët në Kosovës. Në mesin e provokimeve, të sharave,...

Të fundit nga rubrika