Tre miq të kolegjit fitojnë çmimin EuroMillions prej 1 milion £

Tre miq që formuan një sindikatë të Lotarisë Kombëtare ndërsa ishin në kolegj kanë fituar një çmim prej 1 milion EuroMillions

Miqtë filluan sindikatat gjashtë vjet më parë

Alex Gwynne, 28, Dan Phillips, 25 vjeç dhe Kyle Bowen, 25, nga Merthyr Tydfil, filluan sindikatat gjashtë vjet më parë ndërsa bënin praktikat e tyre.

Gwynne bleu bileta për shortin special më 3 shkurt në emër të grupit dhe ai ka theksuar se ishte “i shtangur” kur kontrolloi biletën fituese.

Treshja planifikon të lërë mënjanë pjesën më të madhe të parave për të planifikuar për të ardhmen e tyre.

“Fitorja me të vërtetë nuk mund të kishte ardhur në një kohë më të mirë për të gjithë ne, ndërsa kalojmë në jetën e ‘të rriturve’”, ka theksuar Gwynne.

“Ne të gjithë kemi filluar të vendosemi dhe të bëjmë plane afatgjata për të ardhmen, paksa ndryshe nga mënyra se si kemi qenë kur krijuam sindikatat, kjo është e sigurt.”

Miqtë e kolegjit fituan 1 milion funte në shortin e 3 shkurtit

Të gjithë miqtë kanë “karriera të mira”, ka theksuar ai, por tani do të jenë në gjendje të ndihmojnë familjen dhe të investojnë disa nga fitimet e tyre për të ardhmen.

‘Isha i shtangur’

Miqtë krijuan sindikatat pasi një grup në vitin mbi ta në kolegj fitoi 5000 £ në Lotarinë Kombëtare dhe pedagogu i tyre bëri shaka se ata duhet të fillonin të tyren.

Ata nuk marrin gjithmonë pjesë në EuroMillions, por u nxitën të hynin në shortin special nga babai i një shoku.

Gwynne ka thënë se: “Unë shkova në Cardiff dhe nuk mendova më asgjë deri të nesërmen në mëngjes, kur isha duke parë televizor në shtrat, duke pritur që i vogli ynë të ngrihej dhe duke lëvizur përtac në telefonin tim.

“Pashë një email “lajmi për biletën tuaj” dhe u identifikova vetëm për të parë një fitore prej 2.40 £.

“Duke u ndjerë pak i zhgënjyer se kjo ishte gjithçka që kisha fituar, zbrita te biletat tona të sindikatës, ku zhgënjimi im ndaloi menjëherë sepse pashë 1,000 £, pastaj shikova përsëri dhe pashë se ishte në të vërtetë 1,000,000 £.

“Isha i shtangur, për ta thënë butë”.

Gwynne ka cituar se ai festoi duke blerë një karvan të ri për familjen e tij të re, në mënyrë që ata të mund të shijonin pushimet në Llangrannog, Ceredigion.

Bowen ka investuar fitimet e tij për një afat më të gjatë, ndërsa Phillips ka blerë një makinë të re dhe planifikon të rezervojë një pushim.

Të fundit nga rubrika