Universiteti “Haxhi Zeka” organizon forum ekonomik rajonal

Për herë të parë në ambientet e Hotel Dukagjini në Pejë u mbajt konferenca e forumit për arsimin e lartë dhe zhvillimin ekonomik rajonal në Kosovë. Organizuar nga Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë dhe HERAS grup pritet që një forum i tillë të jetë i përvitshëm

Për here të parë, por që të mos jetë e fundit nisi fillet e saj konferenca e forumit ekonomik rajonal në ambientet e Hotel Dukagjini në Peje.

Kjo ngjarje e organizuar nga Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë, qëllimi kryesor i cilës është diskutimi për arsimin e lartë dhe zhvillimin ekonomik rajonal në Kosovë.

Me përvojën në arsim, Armand Krasniqi, si rektor i “Haxhi Zekës” thotë se me vullnetin më të madh morën iniciativën që të realizojnë ngjarjen përkatëse.

Duke pas parasysh pjesëmarrjen e disa komunave të Kosovë në konferencë, përkrahja nuk mungoi as nga ekzekutivi qendror.

E këtu si kryetar komune i qytetit nikoqir Gazmend Muhaxheri u shpreh i kënaqur që ky forum nisi pikërisht në qytetin e Pejës.

Forumi për arsimin e lartë dhe zhvillimin ekonomik rajonal në Kosovë pritet të jetë i përvitshëm.

Shija e redaktorit

Nga sot shqiptarët udhëtojnë pa viza drejt Azerbajxhanit

Nga dita e sotme qytetarët e Shqipërisë me pasaporta të rregullta mund të udhëtojnë pa viza drejt Azerbajxhanit. Ambasadori i Azerbajxhanit në Shqipëri, Anar Huseynov...

Tre oficerë të FSK-së diplomojnë në Kolegjin CGSC të ushtrisë...

Oficerët e Forcës së Sigurisë së Kosovës(FSK), majorët Alban Bunjaku, Agron Murati dhe Alban Bujupi, pas studimeve njëvjeçare, diplomuan me sukses të lartë në...

Peja dhe Ulqini nënshkruajnë marrëveshjen e binjakëzimit si qytete

Kryetari i Pejës, Gazmend Muhaxheri ka pasur një mysafir të veçantë në zyrën e tij të shtunën. Ai priti me nderime kryetarin e Ulqinit, Genc...

Të fundit nga rubrika