Uragani Ian, një nga stuhitë më të forta dhe më të kushtueshme në SHBA

Ekipet e shpëtimit kërkuan për të mbijetuar mes rrënojave të shtëpive të përmbytura në Florida nga uragani Ian ndërsa autoritetet në Karolinën e Jugut prisnin dritën e ditës për të vlerësuar dëmet nga goditja e dytë e stuhisë si mbetjet e një prej fatkeqësive më të forta dhe më të kushtueshme ndonjëherë. goditi SHBA vazhdoi … Vazhdoni me leximin e Uragani Ian, një nga stuhitë më të forta dhe më të kushtueshme në SHBA