Vazhdojnë pritjet te Dheu i Bardhë, kolona arrin deri në 1 mijë metra

Gjatë ditës së premte, pritja arrinte deri në 6 orë, ndërsa kolona deri në 4 mijë metra. Ndërkaq të shtunën, pritja qëndron mes pesë minutash dhe një ore, gjersa kolona te Dheu i Bardhë arrin deri në 1000 metra

Pika kufitare, te Dheu i Bardhë

Gjersa të premten kohëzgjatja e pritjes për të hyrë në Kosovë arrinte kohën prej 5 orësh te pika kufitare e Dheut të Bardhë, të shtunën kjo pritje ka rënë në një orë.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, pritja për të hyrë në Kosovë arrin deri në 60 minuta, ndërsa dalja 5 deri në 10 minuta. Kjo vlen për pikën e Dheut të Bardhë.

Nga ana tjetër, kolona arrin deri në 1000 metra te po kjo pikë.

Në të tjerat pika, pritja arrin deri në 3-5 minuta.

Si jo rrallëherë në sezonën e verës, kolona të gjata karakterizohen në pikat kufitare të Republikës së Kosovës.

Gjatë ditës së premte, pritja arrinte deri në 6 orë, ndërsa kolona deri në 4 mijë metra.

Shija e redaktorit

111 vjet që nga shpallja e pavarësisë së Shqipërisë

Sot 111 vjet më parë në Vlorë, përfaqësues të Vilajeteve shqiptare e shpallën pavarësinë e shtetit shqiptar. Kuvendi Kombëtar i Vlorës mbledhjen e tij të...

Presidentja Osmani udhëton për në Tiranë, merr pjesë në Samitin...

Presidentja e Kosovës, me ftesë të kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama, ka udhëtuar për në Tiranë ku do të marrë pjesë në Samitin III...

“Revolta shqiptare ndaj osmanëve”, botimi i “The Spectator” më 1880...

Në një artikull të publikuar në revistën britanike, “The Spectator”, më 15 maj 1880, rrëfehet historia e një revolte shqiptare dhe shfaq vështirësinë që...

Të fundit nga rubrika