Vendoset gurthemeli i shkollës në Kamenicë, ndërtimi i saj pritet të përfundojë brenda 3 viteve

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci ka njoftuar se me kryeministrin Kurti kanë vendosur gurthemelin e shkollës fillore dhe të mesme të ulët “Fan Noli” në Kamenicë

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci ka njoftuar se me kryeministrin Kurti kanë vendosur gurthemelin e shkollës fillore dhe të mesme të ulët “Fan Noli” në Kamenicë.

“Projekti i kësaj shkolle përfshin një sipërfaqe prej 5,088.63 m², dhe vlera e objektit është 1,694.452.62 euro. Ndërtimi i shkollës pritet të përfundojë brenda 36 muajve”, njofton Nagavci.

Ministrja Nagavci ka thënë se është simbolik fakti që pikërisht nisja e punimeve të shkollës “Fan Noli” përkon me shënimin e ditës së humbjes së “këtij Rilindasi të shquar”.

Minsitrja Nagavci vendos gurthemelin e shkollës fillore dhe të mesme të ulët “Fan Noli” në Kamenicë

“Është krenari që kjo shkollë mban emrin e tij, dhe njëkohësisht na forcon besimin se këto nxënëse e nxënës do të japin kontribut po aq të çmuar për vendin”, ka shtuar Nagavci.

Nagavci ka theksuar se infrastruktura arsimore është parakusht për zhvillimin e ambienteve miqësore për fëmijët, dhe i kontribuon mësimdhënies së avancuar.

Shija e redaktorit

“Komplot-i” nis të hënën në Televizionin Dukagjini

Rrëfimet për të djeshmen dhe të ardhmen, në formën e të vërtetave dhe gënjeshtrave, e mbështjellin shpesh njëra-tjetrën në botën në të cilën jetojmë. Pas...

“Do të doja të dielën të marshoja me ju, kriminelët...

Ish-Shefi i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, William Walker, ka thënë se do të donte të merrte pjesë në marshin e së dielës...

Certifikohen pjesëtarët e FSK-së për mbështetje me zjarr indirekt

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) ka certifikuar pjesëtarët për mbështetje me zjarr indirekt, të premten e 31 marsit. “Me qëllim të përgatitjes profesionale të...

Të fundit nga rubrika