Venezia Mega Outlet në Stamboll

Në qendrën tregtare Venezia Mega Outlet të Stambollit, do të shihni qytetin italian të Venecias duke qëndruar para jush me rrugët, sheshet dhe monumentet antike.

Ndërsa jeni duke shetitur në qendrën tregtare Venezia Mega Outlet të Stambollit, ju ndiheni sikur jeni në qendër të Venecias, ku shihni kanalet e ujit në mes të dyqaneve dhe i japin vendit shkëlqim , dhe në krye me ura që ju ndihmojnë të lëvizni përreth.

Për një shëtitje 3 ditë në Stamboll me shoqërinë, MAX TRAVEL ka menduar ofertën më të mire për ju.

Qendra tregtare ka dizajnin e saj të mrekullueshëm krijues, ajo ka tërhequr shumë turistë për t’u bërë një nga qendrat tregtare më të rëndësishme në Stamboll dhe atraksioni më i famshëm turistik në Stamboll.

Ku ndodhet Venezia Mega Outlet në Stamboll?

Një qytet në zemër të një qyteti, një frazë që mishëron realitetin e kompleksit të Venecias, Stamboll. Sapo të vizitoni këtë kompleks të madh nga jashtë, tashmë do ta mendoni veten në periferi të qytetit antik të Venecias në Itali.

Vendndodhja unike e kompleksit në zonën e Othman Ghazi Pashës në anën evropiane të Stambollit, vëmendja ndaj dizajnit urban dhe detajeve të imta të dekorimeve të gjitha e bëjnë kompleksin Stamboll Venezia një destinacion për vizitorët në Stamboll dhe një destinacion të rëndësishëm për të gjithë vizitorët e saj.

Shopping në Venezia Mega Outlet

I njohur gjithashtu si dyqani Venezia Mega Mall që përfshin mbi 180 dyqane të ndryshme.

Do të mahniteni, ndërsa shëtisni nëpër një kopje të qytetit italian të Venecias, ku është ndërtuar një oborr monumental, me një kullë të rrethuar nga restorante dhe kafene italiane dhe ndërkombëtare.

Dyqanet në Venice Mall Istanbul, ndodhen në brigjet e rrugëve ujore piktoreske, me varka elegante që ju kujtojnë qytetin antik të Venecias.

Shumë karrige ulëse janë të shtrira rreth këtyre kanaleve në një atmosferë simpatike dhe argëtuese.

Përveç katit të hapur, në kompleksin e Venecias të Stambollit ka edhe një kat tjetër nëntokë, i projektuar aq zgjuar sa kati i tij duket si një rrugë e vërtetë. Tavani është një pikturë e hollë tredimensionale. Nëse e shikoni, ndjeheni sikur po shikoni qiellin e vërtetë!

Në këtë kat ka edhe disa dyqane rrobash, lodrash për fëmijë, mobilje shtëpie dhe shumë të tjera.

Fëmijët do të argëtohen dhe do të argëtohen shumë, ku në kompleksin e Venecias të Stambollit i presin lojërat më të bukura elektrike.

Çka me bo në Venezia Mega Outlet në Stamboll

Së pari: Mund të ecni nëpër qendrën tregtare me familjen për të marrë një ide të përgjithshme për qendrën tregtare dhe në të njëjtën kohë për Italinë, pasi çdo cep dhe pjesë e qendrës tregtare ishte projektuar sipas arkitekturës italiane, dhe kështu keni pasur një ide edhe të Italisë.

Së dyti: Ju gjithashtu mund të blini shumë mallra që ju nevojiten, si dhe të blini suvenire dhe shumë marka ndërkombëtare me çmime të arsyeshme dhe të lira. Çmimet në Venezia Mall të Stambollit janë shumë më të lira se në qendrat tregtare të Stambollit ose zakonisht qendrat evropiane.

Së treti: Mund të shijoni edhe një turne me varkë që ju çon në një xhiro të këndshme dhe është mirë të kaloni urat në qendër tregtare për të bërë foto të veçanta suvenir.

Së katërti: Udhëtimi juaj në Venezia Mall nuk përfundon me përfundimin e turneut tuaj, pasi mund të vizitoni vende pranë qendrës tregtare si Vialand Istanbul, Istanbul Delphinarium, Mall of Istanbul dhe shumë vende të tjera të rëndësishme që e rrethojnë.

 

Dërgoja shoqërisë tënde ofertën shetitje ne Stamboll nga MAX TRAVEL për të krijuar kujtime të reja me shoqërinë tuaj.

 

 

 

Të fundit nga rubrika