Zelensky kërkon dërgimin e shpejtë të tankeve perëndimore në Ukrainë

Presidenti ukrainas, Volodymyr Zelensky, ka falënderuar liderët e Perëndimit për dërgimin e tankeve për të ndihmuar në luftën kundër Rusisë  mirëpo ka thënë se ato duhet të dorëzohen sa më shpejt. Në adresimin e tij të përditshëm, Zelensky i ka kërkuar Perëndimit edhe raketa me rreze të gjatë veprimi, si dhe aeroplanë luftarakë. Komentet e … Vazhdoni me leximin e Zelensky kërkon dërgimin e shpejtë të tankeve perëndimore në Ukrainë