Zgjidhet rektori i ri i UP-së

Më gjashtë vota për, profesori Qerim Qerimi është zgjedhur rektor i ri i Universitetit të Prishtinës. Kandidatët për këtë pozitë ishin But Dedaj, Sefer Avdiaj, Ermir Rugova, Qerim Qerimi dhe Ilir Tolaj. Zgjedhjet për rektor të UP-së vijnë si pasojë e shkarkimit nga kjo pozitë të Naser Sahitit. Shkarkimi i tij kishte shkaktuar polemika të … Vazhdoni me leximin e Zgjidhet rektori i ri i UP-së