30 ditë paraburgim për mjekun që dyshohet se keqtrajtoi një fëmijë me autizëm

Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh të pandehurve I. F., I. Sh. dhe R. V. “Ekziston dyshimi bazuar se i pandehuri I. F., me datë 26 nëntor 2022, në intervalin kohor prej orës 10.00-11.00 minuta, në ordinancën private, në cilësinë … Continue reading 30 ditë paraburgim për mjekun që dyshohet se keqtrajtoi një fëmijë me autizëm