As këtë vit e as më 2023 nuk ka shpresë për renovimin e Kullave të Jasharëve

“Dashtë Zoti që në vitin 2023 të fillojnë punimet në Kullat e Jasharëve”. Këto janë fjalët plot pesimizëm të Bekim Jasharit, të birit të heroit kombëtar Hamëz Jashari, kur pyetet për mundësinë e renovimit dhe konservimit të Kullave të familjes së tij, që i dhanë të gjitha për Kosovën. Sipas Bekim Jasharit, hera e fundit … Vazhdoni me leximin e As këtë vit e as më 2023 nuk ka shpresë për renovimin e Kullave të Jasharëve