Blinken: SHBA-ja mirëpret marrëveshjen e arritur mes Kosovës dhe Serbisë, një hap kyç drejt anëtarësimit në BE

Sekretari Amerikan i Shtetit, Antony Blinken, ka theksuar se SHBA-ja e mirëpret dhe e mbështet këtë marrëveshje të arritur mes Kosovës dhe Serbisë në Ohër. Sipas Blinken, kjo marrëveshje është hap kyç drejt anëtarësimit në Bashkimin Evropian. “Shtetet e Bashkuara mirëpresin marrëveshjen e ndërmjetësuar nga BE-ja që Kosova dhe Serbia arritën dje. Ne jemi krenarë … Vazhdoni me leximin e Blinken: SHBA-ja mirëpret marrëveshjen e arritur mes Kosovës dhe Serbisë, një hap kyç drejt anëtarësimit në BE