“Është jashtë rregullave fetare”, të akuzuarit për sulm ndaj gazetarit Valon Syla nuk i binden Gjykatës të ngrihen në këmbë

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë është duke u mbajtur seanca fillestare ndaj të akuzuarve Lum Dervishi, Kenan Hasani dhe Okan Hasani, të cilën akuzohen për sulm ndaj gazetarit Valon Syla. Gjatë leximit të aktakuzës nga prokurorja speciale, Fikrije Fejzullahu, të akuzuarit nuk u ngritën në këmbë. Kurse, kur u pyetën se përse nuk u ngritën … Vazhdoni me leximin e “Është jashtë rregullave fetare”, të akuzuarit për sulm ndaj gazetarit Valon Syla nuk i binden Gjykatës të ngrihen në këmbë