Gashi: Një deputet i Kuvendit të Kosovës është punëtor i BIA-s serbe, edhe AKI e di

Dardan Gashi ka thënë në Debat Plus se është një deputet/e i/e Kuvendit të Kosovës që është involvuar me BIA-n serbe. “Kemi njerëz në kuvend të përfshirë me BIA-n serbe, edhe AKI e di dhe prokuroria”. “E dimë moti, sa njerëz, ndoshta me emër e mbiemër. Disa me emër, që janë pjesë të sistemit. E … Vazhdoni me leximin e Gashi: Një deputet i Kuvendit të Kosovës është punëtor i BIA-s serbe, edhe AKI e di