Kurti dhe Vuçiq rinisin bisedimet

Pas një pauze mbi njëorëshe, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, kanë rinisur bisedimet nën ndërmjetësimin e zyrtarëve evropianë. Dy udhëheqësit po takohen me ndërmjetësimin e zyrtarëve të BE-së, për të diskutuar zbatimin e një plani evropian për normalizimin e marrëdhënieve. BE-ja më herët tha se Kurtit dhe Vuçiqit do … Continue reading Kurti dhe Vuçiq rinisin bisedimet