Kurti për Asociacionin: Mos të harrojmë përvojën e hidhur në Bosnjë, Beogradi dëshiron një tjetër Republikë Srpska

“Dhe mos ta harrojmë përvojën e hidhur nga Bosnjë dhe Hercegovinë, 14 komuna me shumicë serbe u bënë bashkë në 8 prill 1991, në janar të 1992 shpallen pavarësinë, ne shkurt të atij viti bën kushtetutën e tyre dhe pastaj e patëm luftën dhe në fund Republikën Srpska”. Kështu ka deklaruar duke ritheksuar pozicionin e … Vazhdoni me leximin e Kurti për Asociacionin: Mos të harrojmë përvojën e hidhur në Bosnjë, Beogradi dëshiron një tjetër Republikë Srpska