Kuvendit të Serbisë i dorëzohet propozim për Rezolutë që Serbia t’i bashkohet BRICS

Deputetët e Lëvizjes Socialiste i kanë dorëzuar kryetarit të Kuvendit të Serbisë propozim për Rezolutë për anëtarësimin e Serbisë në BRICS Nënshkrues të propozimit janë deputetët e partisë, kryetar i së cilës deri vonë ishte i sankisunuari i ShBA-së, Aleksandar Vulin, Bojan Torbica dhe Gjorgje Komlenski, të cilët janë pjesë e partnerë koalicioni me presidentin … Vazhdoni me leximin e Kuvendit të Serbisë i dorëzohet propozim për Rezolutë që Serbia t’i bashkohet BRICS