Më shumë se 1200 persona do të akuzohen për trazirat në Brazil

Më shumë se 1200 persona janë arrestuar zyrtarisht dhe po akuzohen në lidhje me trazirat në Kongresin e Brazilit. Autoritetet kanë pesë ditë për të akuzuar të dyshuarit që janë arrestuar zyrtarisht ndërsa në total, më shumë se 1500 njerëz u arrestuan pas trazirave. Shqetësimet rreth protestave të mundshme të mëtejshme kanë nxitur një dislokim … Continue reading Më shumë se 1200 persona do të akuzohen për trazirat në Brazil