Nga muaji prill – zgjatet orari i Trafikut Urban

Në Komunën e Prishtinës pritet të zgjatet orari i punës nga ndërmarrja publike “Trafiku Urban”. Pas shtrenjtimit të naftës në Kosovë, kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka vendosur që të ngrihet tarifa startuese e taksive. Ndonëse theksoi se rritja e këtij çmimi stimulon përdorimin e autobusëve të Trafikut Urban, dhe përdorimin e taksive … Vazhdoni me leximin e Nga muaji prill – zgjatet orari i Trafikut Urban