Një grup serbësh shprehen të gatshëm për shkarkimin e kryetarëve në katër komunat në veri

Serbët në katër komunat në veri të Kosovës kanë formuar grupet nismëtare, të cilat të martën kanë paraqitur kërkesa te kryesuesit e kuvendeve komunale në Mitrovicë të Veriut, Zubin-Potok, Zveçan dhe Leposaviq, për inicim të peticionit për shkarkim të kryetarëve. Kryesuesi i Kuvendit të Komunës së Mitrovicës së Veriut, Nexhat Uglanjin, për Portalin Dukagjini ka thënë … Vazhdoni me leximin e Një grup serbësh shprehen të gatshëm për shkarkimin e kryetarëve në katër komunat në veri