Osmani takohet me kryeministrin e Bullgarisë, flasin për aspiratat e anëtarësimit të Kosovës në NATO

Gjatë vizitës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, presidentja Vjosa Osmani është takuar me kryeministrin e Bullgarisë, Dimitar Glavchev. Osmani shkruan se takimi me kryeministrin u fokusua në partneritetin ndërmjet Kosovës dhe Bullgarisë. Po ashtu ajo tha se diskutuan për aspiratat e Kosovës për anëtarësimin në NATO dhe mbështetjen nga partnerët bullgarë.