Trafoja e hapur afër parkut në Pejë, rrezik për fëmijët

Një trafo e energjisë elektrike në Pejë është parë e hapur afër teatrit “Istref Begolli” në Pejë. E njëjta gjendet afër një parku, park ky i cili frekuentohet nga fëmijë dhe jo vetëm. Dukagjini ka kontaktuar edhe me Lulzim Krasniqin nga KEDS lidhur me masat që janë ndërmarrur lidhur me rastin. I njëjti, të nesërmen … Vazhdoni me leximin e Trafoja e hapur afër parkut në Pejë, rrezik për fëmijët