Nuk merren masa për trafon që po rrezikon fëmijët

Trafoja e energjisë elektrike në Pejë është parë e hapur, afër teatrit "Istref Begolli" në Pejë. KEDS nuk ka marrë masa për trafon që po rrezikon fëmijët

Një trafo e energjisë elektrike në Pejë është parë e hapur, afër teatrit “Istref Begolli” në Pejë. Për këtë rast, Portali Dukagjini kishte raportuar më datën 11 prill të vitit 2023.

Për këtë rast, KEDS ka bërë lëshime përsëri, duke mos marrë masa për trafon që po rrezikon fëmijët.

E njëjta gjendet afër një parku, park ky i cili frekuentohet nga fëmijë dhe jo vetëm.

Trafoja e hapur afër parkut në Pejë, rrezik për fëmijët

Shija e redaktorit

Dukagjini Resort – Ky është projekti përrallor 80 milionësh që...

Një projekt përrallor ka nisur të realizohet në Shëngjin. Ai po realizohet nga Dukagjini Resort, ku plani fillestar është për ndërtimin e disa objekteve e...

EURO DUELI – Nisja e aventurës futbollistike në TV Dukagjini

Sonte ka nisur emisioni “Euro Dueli” në TV Dukagjini, emision kushtuar Kampionatit Evropian. Analiza të detajuara, debate interesante, show, do t’i përcjellin shikuesit përgjatë një...

Parada e Çlirimit, FSK e Policia parakalojnë në Prishtinë

Pasardhëse e UÇK-së, e ushtria e shtetit të pavarur të Kosovës nuk kishte si të niste sot parakalimin në 25 vjetorin e çlirimit pos...

Të fundit nga rubrika