EULEX-i bastis banesën e familjarëve të dëshmorëve Bahri e Fahri Fazliut

Pjesëtarët e EULEX-it dhe Zyra e Prokurorit të Specializuar të Kosovës, kanë kryer bastisje në banesën e dëshmorëve Bahri e Fahri Fazliut.

Të fundit nga rubrika