Foshnja e famshme që kërcen në internet nga viti 1996 ka marrë pamje të re

Nëse keni lindur para vitit 1990, mund të mbani mend grafikun 3D të një foshnjeje pothuajse të zhveshur që kërceu, u bë një nga fenomenet më të hershme virale të internetit. "Dancing Baby" i çuditshëm tani duket të jetë më realist se origjinali, me tone ngjyrash të rritura dhe një cilësi më të qartë imazhi. Artisti Yuuki Morita, i cili bën krijesa dixhitale shqetësuese, zgjodhi një fëmijë me shumë koka që "përfaqëson të qarën e tij dhe të jetuarit në kaosin e kohëve moderne”. Origjinali i sapo realizuar, nga Yuuki Morita, Yonk dhe Kid Eight. FOTO BBC