Hetuesit dhe punonjësit e qeverisë inspektojnë konviktin e shkollës ku një zjarr vrau të paktën 19 njerëz në Mahdia, Guajana

Hetuesit dhe punonjësit e qeverisë inspektojnë konviktin e shkollës ku një zjarr vrau të paktën 19 njerëz në Mahdia, Guajana, foto nga AFP.

Të fundit nga rubrika