Ka përfunduar gara e organizuar nga Garda Kombëtare e FSK-së për njësitet e saj, e realizuar në kazermën “Evropianët e Rinj” në Pomozotin.

Ka përfunduar gara e organizuar nga Garda Kombëtar e FSK-së për njësit e saj e realizuar në kazermën “Evropianët e Rinj” në Pomozotin. Kjo garë, ka pasur për qëllim ngritjen e motivit, vullnetit dhe frymës ekipore tek komponenti i nënoficerëve në kuadër të Gardës Kombëtare. Kjo garë ekipore është garë vjetore dhe tregon përgatitjen dhe frymën ekipore të njësive të gardës.

Shija e redaktorit

Komandanti i Gardës së Ajova-s bashkë me gjenerallejtënant Jashari shohin...

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), gjenerallejtënant Bashkim Jashari, së bashku me komandantin e Gardës së Ajova-s, gjeneral major Stephen E. Osborn,...

Kreshnikët e Shalës së Bajgorës

Ulërima e 300 spartanëve dhe mbretit Lenoidhas, i trimërohet e me cinizëm i buzëqesh vdekjes, tash e 2500 vjet. Shaljanët, mund të kenë dëgjuar për...

FFK prezanton nesër përzgjedhësin e ri të Kosovës

Federata e Futbollit të Kosovës (FFK) përmes një njoftimi zyrtar ka bërë të ditur se nesër (e shtunë) do të bëhet prezantimi i përzgjedhësit...

Të fundit nga rubrika