Xhemajl Hasani duket si trajneri i Marokut, momente qesharake ne studio

https://www.youtube.com/watch?v=Ju0fQednUJk&ab_channel=RTVDukagjini

Sokoli: Botërori është më i varfër me Ronaldo-n në banken rezervë

https://www.youtube.com/watch?v=LbNHSPbICTk&ab_channel=RTVDukagjini

Ismet Munishi me fjalim emocionues per festën e Achraf Hakimi me nënën e tij

https://www.youtube.com/watch?v=bs-ccl3HhTs&ab_channel=RTVDukagjini

Të qeshura në studio, Valon Syla bëhet komentator futbolli, përmend Fitore Pacollin

https://www.youtube.com/watch?v=cg_ur7E9h3o&ab_channel=RTVDukagjini

Munishi: Zemrën ia henksha Granit Xhakës, promotorit më të mirë të kombit shqiptar

https://www.youtube.com/watch?v=HF8D0KPOrEA&ab_channel=RTVDukagjini

Fatmir Limaj tregon se cilët nga bashkëluftëtarët e tij ishin “Messi dhe Ronaldo”

https://www.youtube.com/watch?v=8R40FUyLaWs&ab_channel=RTVDukagjini

Munishi: Kur ka nevojë i veshi teshat e nisna për veri

https://www.youtube.com/watch?v=C8kfz5c1_Xs&ab_channel=RTVDukagjini