Libraria Dukagjini organizon aktivitet për fëmijë, për 22 vjetorin e saj, aktivitete të shumta dhe libra falas për fëmijë

Libraria Dukagjini, me rastin e 22 vjetorit ka organizuar disa aktivitete për fëmijët, ndër to mund të përmendim, lojëra, lexime dhe thënie për librin. Fëmijët poashtu kishin përgatitur edhe kartolina urimi.