“Marshojmë s’festojmë” ishte slogani i sivjetmë i marshit ku u bë thirrje për më shumë siguri për vajzat dhe gratë në Kosovë

“Marshojmë s’festojmë” ishte slogani i sivjetmë i marshit ku u bë thirrje për më shumë siguri për vajzat dhe gratë në Kosovë.

Të fundit nga rubrika