Një tërmet i fuqishëm vdekjeprurës ka goditur një zonë të gjerë në Turqinë juglindore pranë kufirit me Sirinë ©BBC

Një tërmet i fuqishëm ka goditur një zonë të gjerë në Turqinë juglindore, pranë kufirit me Sirinë, duke vrarë më shumë se 300 njerëz dhe duke bllokuar shumë të tjerë, FOTO: BBC

Të fundit nga rubrika