Prishtina Ticket sjell oferta verore për top destinacione

Prishtina Ticket ka sjellë oferta verore për top destinacionet

Ilustrim

Me verën që po afrohet, kompania më e madhe shqiptare Prishtina Ticket po vazhdon me ofrimin e biletave të udhëtimit drejt destinacioneve më tërheqëse evropiane.

Ndër qytetet që përfshihen në këto oferta janë qytete si: Basel, Stuttgart, München, Düsseldorf, Hannover, Hamburg, Münster Osnabrück, Nürnberg, Berlin Brandenburg, Ljubljana, Memmingen, Halmstad, Luxemburg, Växjö dhe Burgas.

Në biletë të udhëtimit përfshihen krejtësisht falas check in, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg.

Kompania fton të gjithë të interesuarit të përfitojnë nga ofertat e saj për të planifikuar pushimet verore. Biletat janë tashmë në shitje dhe mund të rezervohen në www.prishtinaticket.net

Rezervimet e hershme janë të këshillueshme, pasi kërkesa pritet të jetë e lartë për këto destinacione popullore gjatë sezonit të verës.

Më poshtë gjeni sqarime lidhur me procedurën e rezervimit të biletës tuaj!

Mjafton të hyni në ueb-faqen www.prishtinaticket.net dhe drejtohuni në ofertat speciale të cilat publikohen rregullisht në pjesën e poshtme të faqes.

Rezervimet e biletave mund t’i bëni tani duke shfrytëzuar mundësinë që ofron vetëm Prishtina Ticket- Rezervo Biletën.

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Kjo pasi keni mundësinë të na kontaktoni në numrat tanë të telefonit çdo ditë duke filluar nga ora 08:00 deri 23:00.

Numrat e telefonit dhe listën e të gjitha destinacioneve që ofron Prishtina Ticket i gjeni të listuar më poshtë:

🇱🇺  +35220334188

🇩🇪 +49 7621 9165 313

🇨🇭 +41 61 510 06 86

🇽🇰 +383 49 200 286

🇸🇪 +46 470 580 944

🇸🇮 +386 47 774 141

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.

Prishtina Ticket, është këtu për t’ju ndihmuar të bëni udhëtimin tuaj të rehatshëm, duke ofruar bileta me çmime të arsyeshme dhe një eksperiencë të përshtatshme për çdo udhëtar.

Zgjidhni Prishtina Ticket dhe bëni udhëtimin tuaj një histori të paharrueshme.

Të fundit nga rubrika