“Ishte e panevojshme” – Gjyqtari i Speciales nervozohet kur gazetari nis të flasë për masakrat e Serbisë në Kosovë

Në Gjykatën Speciale po vazhdon gjykimi ndaj katërshes së madhe të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Në një moment,...

Për kategori të veçanta shpërndahen grante bujqësore në Pejë

Me bujqësi merret tash e dy dekada, por këtë here, Sadik Lipa po e ka më të...

“I kemi hyrë në borxh”, Ish-kryeministri britanik Tony Blair me statujë në Ferizaj

Lufta për liri e ndërtimi i shtetit të Kosovës, ka ecur krahë për krahë me ndihmën e...

Rruga që u promovua si “Transformim i Prishtinës”, prishet nga komuna, nis ndërtimi i unazës

Kur filloi së ndërtuari e asfaltimi i rrugës nën rrethrrotullimin e Larishtës, kryetari i Prishtinës, Përparim Rama...

Fronti Europian miratoi Deklaratën Politike mbi legjitimitetin etnik që buron nga zgjedhjet

Gjatë ditës së sotme në Tetovë, organet partiake dhe përfaqësuese në pushtetin qëndror, legjislativ dhe lokal, të...

Milionat në “Trepçë” nuk rikthejnë namin e saj

Në fund të tetorit të vitit 2023, Qeveria e Kosovës kishte marr vendim që të ndahet një...

MPJD pyetjet për deklaratat e Presidentes Osmani i quan spekulime

Spekulime e thashetheme, i ka quajtur zyra e kryediplomatës së Kosovës, Donika Gërvalla, deklarimet e Presidentes Osmani...

“Aksionet në veri në përputhje me ligjin por ndërlidhen me politikën”

Ndërhyrja e Policisë ndaj një banke me bazë në Serbi e që thuhet se në Kosovë operon...