Radio Dukagjini i’a qet “Pikën”

Radio Dukagjini po vjen me skemë të re programore.

“Pikë”, është një ndër emisionet më të reja që do të filloj në kuadër të kësaj risie.

Çdo ditë nga e hëna në të premte, nga ora 15:00 deri në ora 17:00, prej datës 3 prill, Nita Brisku dhe Drin Gashi do të jenë nikoqirët e dy orëve argëtuese me dëgjuesit e radios numër një në vend.

Kjo është bërë e ditur sot në emisionin “Radar”, me Edita Dolin.

Ndryshe, Nita dhe Drini ishin pjesë e emisionit të përditshëm “Reload”, në RTV Dukagjini.

Shija e redaktorit

Parada e Çlirimit, FSK e Policia parakalojnë në Prishtinë

Pasardhëse e UÇK-së, e ushtria e shtetit të pavarur të Kosovës nuk kishte si të niste sot parakalimin në 25 vjetorin e çlirimit pos...

Ditët e para të çlirimit, rrëfim nga ish-zyrtari për informim...

Për ditë me radhë në territorin e Maqedonisë, ushtarët e NATO-s stërviteshin për përballjen me forcat serbe në Kosovë. Më 10 qershor në Kumanovë, Serbia...

Botim i ri edukativ – “Shprehi të mira, fëmijë të...

Në kuadër të lëndës me zgjedhje “Edukimi për shëndetin”, klasat e dyta, nga viti shkollor 2024/25, do të kenë në bankat shkollore librin "Shprehi...

Të fundit nga rubrika