MSH: Sot përfundon vendimi i kufizimit të orarit të punës për kategoritë e cënueshme

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se vendimi për kufizimin e orarit të punës për disa kategori shoqërore...

IKShPK-ja bën thirrje për kujdes në ushqim shkaku i temperaturave të larta

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës u ka bërë thirrje qytetarëve për kujdes në ushqimin që...

Ministria e Shëndetësisë jep rekomandime për mbrojtjen nga temperaturat e larta

Ministria e Shëndetësisë (MSHSH) ka dhënë disa rekomandime për qytetarët se si të mbrohen nga temperaturat e...

Përurohen rinovimet e Klinikës së Urologjisë, kostoja mbi 1 milion euro

Mbi 1 milion euro është kostoja e rinovimeve të Klinikës së Urologjisë në Qendrën Klinike Universitare të...

Përfitimet shëndetësore që ofrojnë mjedrat

Mjedrat janë fruta që përmbajnë sasi të bollshme të vlerave ushqyese dhe antioksidantëve, ndërkohë që ka disa...

“Nuk mundem të shkoj te psikologu sepse dy seanca 80 euro”

Çmimet e larta të shërbimeve private psikologjike janë arsyeja pse shumica e qytetarëve nuk po vazhdojnë seancat...

Kosovari që shërbeu si mjek në Arabi, sjell në Kosovë librin “Mjekësia Emergjente, diagnoza dhe trajtimi”

Dr. Petrit Mulaku ka diskutuar dhe shpalosur detaje rreth përvojës së tij si mjek, duke shërbyer në...

Torakalja pa listë të pritjes për kancer të gjirit dhe mushkërisë

Mbi 260 operacione janë kryer në sallën e madhe të Kirurgjisë Torakale në QKUK, ndërsa janë kryer...

Si ndikojnë temperatura e larta në sëmundjet e zemrës dhe si të parandalohen dëmtimet, tregon Dr. Ilir Bajraktari

Ditëve të fundit në vend po mbretërojnë temperatura tejet të larta. Vazhdimisht po bëhet thirrje që të...

Drejtoresha e Radiologjisë: Një muaj e gjysmë është pritja për rezonancë magnetike

Lista e pritjes për pacientët që kanë nevojë për ekzaminime me rezonancë magnetike, është rishikuar dhe shkurtuar...

Operohet në QKUK, deputeti i PDK-së: Gjendja në klinikë si në Gaza dhe në Ukrainë

Në postimin e tij në Facebook, deputeti i PDK-së, Ardian Kastrati, përveç falënderimit për stafin mjekësor në...