Golden Eagle në Australi

Kompania kosovare 'Frutex' tashmë ka zgjeruar eksportin e saj deri në Australi

Kompania kosovare “Frutex” vazhdon të shënojë një vit me suksese duke arritur këtë vit edhe në Australi.
Pas një rrugëtimi të nisur më 1994, tashmë, “Frutex” shënon një shkallë të lartë cilëse e njëherësh, edhe një numër voluminoz të puntorëve.

Prodhimi i “Golden Eagle” filloi më 2006, për të qenë sot njëra ndër pijet më të kërkuara në Indi, Rumani, Republikën Çeke dhe Greqi, ndërsa së fundmi edhe në Australi.

Mirëpo ky është vetëm fillimi.

Kompania Frutex është duke punuar që brenda këtij viti brendet e saj si “Golden Eagle”,
“Natural 100%” dhe “Relax”, të jenë prezente në më së paku edhe në 5 vende të reja.
Këtë e ka bërë të ditur vetë kompania përmes një postimi në rrjetin social Facebook.

Shija e redaktorit

Realizohet fotografia familjare e samitit në Tiranë

Siç e do zakoni, pjesëmarrësit në samitin “Ukrainë-Europa Juglindore”, që po mbahet në kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranë, kanë realizuar “fotografinë familjare” Presidenti i Ukrainës,  Vlodymyr...

Osmani: Momenti i njohjes së Kosovës do të vijë bashkë...

Në Tiranë ka nisur mbërritja e liderëve nga Evropa juglindore në samitin për Ukrainën, që po organizohet me ftesë të kryeministrit të Shqipërisë, Edi...

Cristiano Cardoso, braziliani i Drenicës

Po stërvit shumë larg nga shtëpia, por në Skenderaj ndihet sikur në shtëpi. Cristiano Cardozo është portieri brazilian i Drenica Futsal, të cilin krahas punës...

Të fundit nga rubrika