Qeveria ndan nëntë milionë euro për komunat që janë prekur nga vërshimet

Mbledhja e Qeverisë së Kosovës

Qeveria e Kosovës, të premten, ka marrë vendim për t’i subvencionuar komunat që janë prekur gjatë vërshimeve në shtator të 2022-ës dhe janar të 2023-ës.

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka thënë se kanë ndarë 9 milionë euro për ta mbuluar 90% të vlerës investive.

“Nga tri kategoritë që janë të ndara, që janë ekonomitë familjare, bujqësia dhe bizneset. Kemi portretizuar që me urgjencë ta mbështesim kategorinë e ekonomive familjare. Për këtë qëllim kërkojmë që të ndahen 9 milionë euro”, ka thënë Murati.

Shija e redaktorit

Realizohet fotografia familjare e samitit në Tiranë

Siç e do zakoni, pjesëmarrësit në samitin “Ukrainë-Europa Juglindore”, që po mbahet në kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranë, kanë realizuar “fotografinë familjare” Presidenti i Ukrainës,  Vlodymyr...

Osmani: Momenti i njohjes së Kosovës do të vijë bashkë...

Në Tiranë ka nisur mbërritja e liderëve nga Evropa juglindore në samitin për Ukrainën, që po organizohet me ftesë të kryeministrit të Shqipërisë, Edi...

Cristiano Cardoso, braziliani i Drenicës

Po stërvit shumë larg nga shtëpia, por në Skenderaj ndihet sikur në shtëpi. Cristiano Cardozo është portieri brazilian i Drenica Futsal, të cilin krahas punës...

Të fundit nga rubrika