Aplikacionet më të mira për të lexuar artikuj

"Flipboard", "Medium" dhe "Feedly" janë aplikacione që rekomandohen për të lexuar artikuj

Interneti ofron artikuj të dobishëm për të lexuar dhe ka shumë apliacione që ndihmojnë për të lexuar më mirë këta artikuj.

Tri apliacionet më të mira për të lexuar artikuj, sipas “Savey Blog” janë:

Flipboard

Ky aplikacion sjell artikujt më të fundit të publikuar në internet janë në interes të publikut. Abonimi në këtë aplikacion mund të bëhet falas apo me pagesë por mund të lexoni pa u abonuar. Njoftimet janë të kufizuaranë 1-2 ditë.

Flipboard

Medium

Ky aplikacion është një vend që shkrimtarët, kompanitë dhe shtëpitë botuese botojnë artikuj. Ka shumë artikuj cilësorë që mund t’i lexoni falas, por për disa botime duhet të kryhen pagesa për ta lexuar. Në këtë aplikacion ka shumë rekomandime të rëndësishme.

Medium

Feedly

Ky aplikacion ju mundëson të merrni një furnizim të personalizuar nga njerëz, botime dhe tema. Në këtë aplikacion mund të ruhen artikujt për t’u lexuar më vonë dhe për të ruajtur pikat kryesore duke mbajtur shënime. Në “Feedly” mund të regjistroheni në gjihët lokale dhe ofron opsione për të ndryshuar fontet, temën, madhësinë e tekstit, pamjen e furnizmit dhe shumë të tjera.

Feedly

Shija e redaktorit

Komandanti i Gardës së Ajova-s bashkë me gjenerallejtënant Jashari shohin...

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), gjenerallejtënant Bashkim Jashari, së bashku me komandantin e Gardës së Ajova-s, gjeneral major Stephen E. Osborn,...

Kreshnikët e Shalës së Bajgorës

Ulërima e 300 spartanëve dhe mbretit Lenoidhas, i trimërohet e me cinizëm i buzëqesh vdekjes, tash e 2500 vjet. Shaljanët, mund të kenë dëgjuar për...

FFK prezanton nesër përzgjedhësin e ri të Kosovës

Federata e Futbollit të Kosovës (FFK) përmes një njoftimi zyrtar ka bërë të ditur se nesër (e shtunë) do të bëhet prezantimi i përzgjedhësit...

Të fundit nga rubrika