Si të transferoni historikun e bisedave në WhatsApp nga Android në iOS

WhatsApp njoftoi të mërkurën se përdoruesit e tij tani do të jenë në gjendje të transferojnë historinë...

Microsoft përfundon mbështetjen për Windows 8.1 në janar 2023

Nga 10 janari 2023, të gjitha pajisjet që ende funksionojnë me softuerin nuk do të marrin më...

Inteligjenca Artificiale së shpejti do të verifikojë moshën e abonentëve në Instagram

Metoda e Inteligjencën Artificiale do të përdoret për të verifikuar moshën e përdoruesve dhe për të parandaluar...

WhatsApp shton kontrolle të reja të privatësisë për fotot e profilit dhe statusin

WhatsApp është duke shpërndarë kontrolle më të mëdha të privatësisë për pamjet e statusit, fotot e profilit...

Sa është i dëmshëm përdorimi i kufjeve?

Edhe pse shumë njerëz besojnë se kufjet ua kanë bërë jetën më të lehtë hulumtimet kanë treguar...

Së shpejti versioni “Telegram” do të jetë me pagesë

Pas këtyre arritjeve Telegram vjen me një lajm të ri për përdoruesit e tij. Së shpejti pritet...

Fitplan: Aplikacioni i dizajnuar për ushtrime

Fitplan është aplikacion i ushtrimeve i lancuar kohëve të fundit, por, pavarësisht kësaj, Fitplan ka arritur të...

IPhone 14 së shpejti me opsione të reja në përdorimin e tij

Sipas mediave të huaja, furnizuesi koreano-jugor LG Innotek do të instalojë kamerën e re selfie në iPhone...

Si t’i ktheni dokumentet në PDF

Si ta ruani dokumentin PDF në Windows Në Windows ju mund të shkoni tek opsioni i printimit në...

Si të përfitoni financiarisht nga YouTube?

Tejkalimi i shifrës së 1 milion abonentëve në YouTube në terma praktike, shpesh nënkupton që një krijues...

Si të bëheni specialist i teknologjisë së informacionit

Nëse kjo tingëllon si karriera për ju, filloni të ndërtoni aftësitë tuaja kompjuterike. Merrni klasa kompjuteri në shkollë...

Si të gjeni paqen mendore

Lidhja shpirtërore Gjendja e mirë shpirtërore ndikon edhe në paqen mendore. Përmes këtyre dy konektimeve është më e...