Google me një dizajn të ri për Gmail

Google është duke nxjerrë një dizajn të ri për Gmail. Ndër ndryshimet e ardhshme është një meny...

Spotify është duke testuar shërbimin e ri për të shitur biletat e koncerteve direkt te fansat

Spotify po teston një shërbim të ri për të shitur biletat e koncerteve direkt te fansat. Platforma...

Shënohet “fitorja e parë” e Twitter ndaj Musk

Twitter ka shënuar një fitore të hershme kundër Elon Musk në luftën e tij për ta bërë...

YouTube do të heqë dezinformatat rreth abortit

Lëvizja që pritet të bëjë YouTube, rreth heqjes së video-ve që përmbajnë infomacione jo të vërteta dhe...

TikTok akuzohet për grumbullim ‘agresiv’ të të dhënave personale

Ekspertët e sigurisë kibernetike kanë paralajmëruar përdoruesit australianë të TikTok se qeveria kineze mund ta përdorë aplikacionin...

Elon Musk paditet nga Twitter

Twitter të martën e 12 korrikut ka treguar se e ka  paditur miliarderin, Elon Musk, duke kërkuar...

Avokatët e Twitter gati ta padisin Elon Musk

Sipas një raporti, Twitter ka marrë shërbimet e një kompanie ligjore për të paditur CEO-n e Tesla-s...

Modaliteti i bllokimit të Apple i ka shpjeguar të gjitha pyetjet rreth mbrojtjes nga spiunazhet në iPhone

Apple njoftoi "Modalitetin e bllokimit" të mërkurën, dhe pranoi se nuk ka qenë në gjendje të mbrojë...

Inteligjenca Artificiale së shpejti do të verifikojë moshën e abonentëve në Instagram

Metoda e Inteligjencën Artificiale do të përdoret për të verifikuar moshën e përdoruesve dhe për të parandaluar...

Facebook ka ndërmarrë hapa kundër vlerësimeve të rreme

Udhëzimet e reja të rrjetit social mbrojnë bizneset nga njerëzit që lënë komente të rreme si një...

WhatsApp shton kontrolle të reja të privatësisë për fotot e profilit dhe statusin

WhatsApp është duke shpërndarë kontrolle më të mëdha të privatësisë për pamjet e statusit, fotot e profilit...

Së shpejti versioni “Telegram” do të jetë me pagesë

Pas këtyre arritjeve Telegram vjen me një lajm të ri për përdoruesit e tij. Së shpejti pritet...