Filmi “Everything Everywhere All at Once” fituesi më i madh i Oscars 2023

Filmi, në të cilin luajnë Michelle Yeoh, Ke Huy Quan dhe Jamie Lee Curtis, dominoi çmimin e 95-të të Academy Awards me shtatë fitore.

Të fundit nga rubrika