Rama për bllokimin e disa rrugëve: Do t’i shqyrtojë propozimet e mediumeve

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama ka njoftuar për takimet me drejtorin e Radio Kosovës, Arsim Halili, rektorin e Universitetit të Prishtinës, Qerim Qerimi dhe drejtoren e grupit Koha, Flaka Surroi pas kërkesave të këtyre të fundit për mos bllokim të rrugës nga Biblioteka Kombëtare.

Takimi i Kryetarit t• Prishtinës me zyrtare te tjere

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama ka njoftuar për takimet me drejtorin e Radio Kosovës, Arsim Halili, rektorin e Universitetit të Prishtinës, Qerim Qerimi dhe drejtoren e grupit Koha, Flaka Surroi pas kërkesave të këtyre të fundit për mos bllokim të rrugës nga Biblioteka Kombëtare.

Rama ka thënë se ka dëgjuar propozimet e tyre, të cilët kishin reaguar për mbylljen e kësaj zone për vetura, si pjesa e vetme alternative për kalim të veturave zyrtare të Radio Kosovës dhe punonjësve tjerë medial.

“Dëgjova me vëmendje propozimet e tyre rreth procesit të transformimit të zonës përreth dhe brenda Kampusit Universitar. U pajtuam se transformimi i kësaj zone është i domosdoshëm me qëllim të krijimit të hapsirave të reja për këmbësor, rekreacion e gjelbërim për të gjithë qytetarët”, ka shkruar Rama.

Tutje i pari i Prishtinës ka thënë se janë pajtuar se transformimi i kësaj zone është i domosdoshëm me qëllim të krijimit të hapsirave të reja për këmbësor, rekreacion e gjelbërim për të gjithë qytetarët.

“U zotova se, bashkë me ekipin tim, do të analizojmë propozimet e tyre dhe do të bëjmë një takim të përbashkët për ta prezantuar këtë propozim, i cili do shtyjë përpara procesin e transformimit të Kkyeqytetit dhe qëllim tonë të përbashkët”, ka shkruar Rama.

Shija e redaktorit

Realizohet fotografia familjare e samitit në Tiranë

Siç e do zakoni, pjesëmarrësit në samitin “Ukrainë-Europa Juglindore”, që po mbahet në kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranë, kanë realizuar “fotografinë familjare” Presidenti i Ukrainës,  Vlodymyr...

Osmani: Momenti i njohjes së Kosovës do të vijë bashkë...

Në Tiranë ka nisur mbërritja e liderëve nga Evropa juglindore në samitin për Ukrainën, që po organizohet me ftesë të kryeministrit të Shqipërisë, Edi...

Cristiano Cardoso, braziliani i Drenicës

Po stërvit shumë larg nga shtëpia, por në Skenderaj ndihet sikur në shtëpi. Cristiano Cardozo është portieri brazilian i Drenica Futsal, të cilin krahas punës...

Të fundit nga rubrika