Si të bllokojmë reklamat në Youtube?

Reklamat janë mënyra se si disa krijues të platformave të ndryshme i përdorin për gjenerimin e të ardhurave.

Ata nuk mbajnë pothuajse një ose dy reklama, por disa prej tyre e mbushin përmbajtjen e tyre me reklama.

Përveç reklamave në video ka pak reklama të tjera kur hapim youtube. Këto reklama janë për qëllimin e promovimit të biznesit të tyre.

Për ti evituar këto reklama ose për ti bllokuar përkohësisht për disa video radhazi, duhet ti ndjekni hapat në vijim:

  • Hyni në YouTube.
  • Klikoni foton e profilit tuaj dhe më pas tek “YouTube Studio”.
  • Në menynë e majtë, klikoni “Content”.
  • Zgjidhni videon për të cilën dëshironi të çaktivizoni reklamat.
  • Në menynë e majtë, klikoni “Monetization”.
  • Në kutinë e sipërme “Monetization”, klikoni “Off” dhe më pas “Apply”.
  • Pastaj klikoni “Save”.

Shija e redaktorit

Komandanti i Gardës së Ajova-s bashkë me gjenerallejtënant Jashari shohin...

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), gjenerallejtënant Bashkim Jashari, së bashku me komandantin e Gardës së Ajova-s, gjeneral major Stephen E. Osborn,...

Kreshnikët e Shalës së Bajgorës

Ulërima e 300 spartanëve dhe mbretit Lenoidhas, i trimërohet e me cinizëm i buzëqesh vdekjes, tash e 2500 vjet. Shaljanët, mund të kenë dëgjuar për...

FFK prezanton nesër përzgjedhësin e ri të Kosovës

Federata e Futbollit të Kosovës (FFK) përmes një njoftimi zyrtar ka bërë të ditur se nesër (e shtunë) do të bëhet prezantimi i përzgjedhësit...

Të fundit nga rubrika